Call Us Now: +1 (669) 221-4085
OPPO Find X6 Pro va avea cameră cu senzor de 1 inch, conform unei noi surse

OPPO Find X6 Pro va avea cameră cu senzor de 1 inch, conform unei noi surse

Mijlocul de lună octombrie ne găseşte cu noi zvonuri despre OPPO Find X6 Pro. Teoretic flagshipul este aşteptat să debuteze la început de an 2023, aşa cum a făcut-o şi Find X5 Pro, pe care l-am văzut pentru prima dată la MWC 2022. Azi avem mai multe detalii despre camera succesorului.

În septembrie am avut două scăpări pentru acest telefon: întâi am aflat că modelul Find X6 va avea un CPU last gen, apoi că modelul Pro va aduce 3 camere de 50 MP. În cadrul scăpării de la final de septembrie am descoperit şi că Find X6 Pro va avea un senzor foto de 1 inch, după model Xiaomi 12S Ultra. Am explicat aici de ce nu are chiar 1 inch senzorul respectiv. Acum o altă sursă confirmă acel senzor de 1 inch şi vine cu detalii în plus.

Iniţial zvonacul Digital Chat Station a fost cel care a dezvăluit senzorul de 1 inch pe Find X6 Pro. Acum zvonacul Ice Universe îi coroborează informaţia, afirmând că “cel mai bine dotat model nou” (posibil să fie un Ultra până la urmă) va folosi un senzor Sony IMX989 de 1 inch. E acelaşi de pe Xiaomi 12S Ultra de altfel. Find X6 Pro va utiliza 3 camere de 50 MP, principală, ultrawide şi telephoto, în vreme ce Find X6 va primi una de 50 MP principală şi de 50 MP ultrawide, dar a treia va fi una de 32 MP telephoto.

Va continua şi parteneriatul cu Hasselblad şi aşteptăm un CPU Snapdragon 8 Gen 2 pe modelul Pro. De văzut dacă mai primim un spate cu design inedit, cu spate acoperit cu ceramică şi acea cameră “vulcan” de la OPPO Find X3 Pro, rafinată la Find X5 Pro.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.