Call Us Now: +1 (669) 221-4085
Căștile Huawei FreeBuds Pro 2 debutează oficial! Aduc acustică Devialet, difuzoare duale și un sistem ANC îmbunătățit

Căștile Huawei FreeBuds Pro 2 debutează oficial! Aduc acustică Devialet, difuzoare duale și un sistem ANC îmbunătățit

Pe lângă smartphone-urile nova Y90, respectiv nova Y70, Huawei a lansat astăzi la nivel global și o nouă pereche de căști flagship. E vorba despre Huawei FreeBuds Pro 2, o pereche de căști wireless cu design in-ear ce promit să aducă o autonomie de până la 30 de ore și acustică realizată în colaborare cu Devialet – faimoasa firmă franceză axata pe tehnologii audio. Detalii cu privire la aceste căști avem în rândurile de mai jos.

Designul amintește de prima generație a căștilor – Huawei FreeBuds Pro, doar că noul model aduce o carcasă ce măsoară 47.5 x 67.9 x 24.5 mm și cântărește 52.1 grame (fără a lua în considerare căștile). Cutiuța de încărcare în cazul primei generații cântărea 60 de grame. Pe de altă parte, fiecare cască FreeBuds Pro 2 cântărește 5.9 grame, mai puțin decât în cazul predecesorului (6.1 grame). Primim aici certificare IP54, căștile fiind rezistente la apă. 

Căștile aduc sunet High-Quality grație unui nou design dual-driver și al acusticii Devialet. Unul dintre difuzoare s-ar ocupa de bas, iar celălalt de sunetele medii și înalte. De asemenea, aflăm că frecvența de răspuns a căștilor este între 14Hz și 48.000Hz. Primim și un sistem ANC îmbunătățit față de predecesor, căștile reușind să acopere zgomote de până la 47 dB vs. 40 dB pe FreeBuds Pro din prima generație.

Primim și Hi-Res Audio, dar și „Triple Adaptive Equaliser”, o opțiune prin care vom putea ajusta simultan volumul, poziția și sunetul redat pentru o experiență de playback optimă. ANC-ul primește 3 moduri de funcționare: General, Cozy Mode și Ultra Mode, dar avem aici și un fel de Transparency Mode numit Awareness Mode.

Autonomia ajunge până la 30 de ore fără ANC, cu ajutorul cutiuței de transport. Totuși, fiecare cască rezistă în jur de 4 ore în cazul în care activăm modul ANC și 6.5 ore fără ANC. În total, primim în jur de 18 ore de playback audio de înaltă calitate cu ANC.

Se încarcă printr-un port USB-C, iar căștile vin pe nuanțe ca Silver Frost, Ceramic White și Silver Blue. Se conectează prin Bluetooth 5.2 (chiar la două dispozitive simultan) și sunt compatibile cu smartphone-uri ce rulează Android, iOS și bineînțeles, HarmonyOS. 

Preț și disponibilitate

Căștile Huawei FreeBuds Pro 2 sunt deja disponibile în România, atât pe HuaweiStore.ro, cât și pe eMAG la suma de 899 lei. Dacă alegi să le comanzi, vei primi cadou în această perioadă și o brățară HUAWEI Band 7, în valoare de 249 lei, cât și un cablu de date USB-A la USB-C, în valoare de 49 lei. 

Poți comanda căștiel de aici!

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.