Call Us Now: +1 (669) 221-4085
vivo va lansa telefonul pliabil X Fold S în septembrie; Flagship-ul X90 vine la final de an

vivo va lansa telefonul pliabil X Fold S în septembrie; Flagship-ul X90 vine la final de an

vivo continuă să rămână ocupată, compania pregătind nu mai puţin de 3 lansări de telefoane pentru restul anului 2022. Printre ele se numără şi un pliabil cunoscut drept vivo X Fold S, care va sosi în septembrie, conform zvonacului Digital Chat Station.

Pe lângă acest nou dispozitiv ar trebui să vedem lansat şi un iQOO Z6, deşi sub-brandul iQOO nu a intrat încă pe deplin în Europa. Telefonul acela este aşteptat cu suport 5G, procesor Snapdragon 8+ Gen 1 şi încărcare la 80W. Mai există şi un iQOO Neo7 în pregătire, care vine cu un procesor MediaTek Dimensity 9000+.

Este aşteptată şi o serie flagship vivo X90, care va duce la un nou nivel colaborarea cu Zeiss şi stabilizare pe bază de gimbal. Judecând după ce am văzut la vivo X80 Pro ne aşteptăm şi la un upgrade de captură nocturnă şi filmare cinematică. Digital Chat Station afirmă că mai multe detalii vor sosi odată ce Qualcomm îşi anunţă procesorul flagship Snapdragon 8 Gen 2 prin noiembrie.

vivo X Fold S nu este primul telefon pliabil de la vivo, care îl are şi pe vivo X Fold, deja lansat în aprilie 2022. Acela este un telefon pe formatul lui Galaxy Z Fold, cu ecran extern de 6.5 inch şi intern pliabil de 8.03 inch. Are şi cameră de 50 MP cu OIS, cameră telephoto periscop cu zoom optic 5X şi optică Zeiss.

Legat de vivo X Fold S am aflat la început de lună august că va avea procesor Snapdragon 8+ Gen 1, optică Zeiss, gimbal, cititor de amprente ultrasonic şi o protecţie superioară a ecranului contra zgârieturilor. Vă reamintesc şi că vivo va beneficia de un mare capital de imagine în noiembrie-decembrie 2022, când va fi sponsor al FIFA World Cup 2022 din Qatar. 

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.